Rólunk.

A weboldal átfogó és könnyen érthető ismereteket nyújt a 0-6 éves gyermekek életkori sajátosságairól, a tipikus és az eltérő fejlődésről: testi, lelki-, mentális, személyiségfejlődésről. Tanácsokat, útmutatót kínál a születéstől az iskolakezdésig terjedő időszakban felmerülő nehézségekben, bizonytalanságokban.

Mivel a gyermek fejlődésében a fizikai, biológiai tényezők mellett pszichológiai és környezeti összetevők is szerepet játszanak, komplex szemlélettel közelítjük meg a fejlődés mérföldköveit, a felmerülő problémákat és a gyermek életében bekövetkező változásokat.

A tartalmakat négy témakörbe csoportosítottuk: Gyermekem fejlődése, Nevelés, Kapcsolatok a családban, Viselkedés/társas kapcsolatok.

Továbbá csoportfoglalkozásokat ajánlunk szülőknek, ezek a találkozások lehetőséget teremtenek arra, hogy hasonló helyzetben lévő szülők tapasztalt szakemberrel együtt beszéljék át jó és rossz tapasztalataikat, élethelyzetüket. Ezzel is segítjük a gyermekek fejlődése érdekében történő összefogást! Bízunk benne, hogy Ön is részese lesz annak a tudásláncnak, amelyet a gyermekekért építünk!

A projektet megvalósító konzorcium:
Családbarát Magyarország Központ Nonprofit Közhasznú Kft., konzorciumvezető
Slachta Margit Nemzeti Szociálpolitikai Intézet, konzorciumi partner
Klebelsberg Központ, konzorciumi partner
Magyar Államkincstár, konzorciumi partner
Nemzeti Népegészségügyi Központ, konzorciumi partner
Oktatási Hivatal, konzorciumi partner

A projekt címe: A kora gyermekkori intervenció ágazatközi fejlesztése

A szerződött támogatás összege: 5 700 000 000 Ft

A támogatás mértéke: 100%

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022. május 31.

A projekt azonosító száma: EFOP-1.9.5-VEKOP-16-2016-00001